sâmbătă, 23 februarie 2013

Lansarea colectiei vestimentare " Ganduri bune purtate de copii"


Asociaţia Telefonul Copilului şi Choices şi-au unit forţele pentru a oferi şansa fiecărui copil care are nevoie de ajutor să fie auzit. Astfel, parintii si copiii sunt asteptati in data de 5 martie 2013 la Hotel Marriott, sala D, la lansarea colectiei "Ganduri bune purtate de copii."
Programul de aproximativ 2 ore, vă va oferi o multitudine de momente placute dintre care amintim: licitaţia colecţiei vestimentare create de Choices în scopul strângerii de fonduri în sprijinul ATC.  Hăinuţele vor fi prezentate de fetiţe cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani care vor fi însoţite pe scenă de vedete autohtone care cred cu tărie în cauza susţinută de evenimentul nostru. Momentul va fi acompaniat de melodii cântate de Cristina Vasiu, fostă participantă la concursul naţional Vocea României.

“În 11 ani de existenţă, la Telefonul Copilului s-au preluat peste 1,7 milioane de apeluri. Sute de mii de copii şi-au pus destinele în mâinile consultanţilor de la celălalt capăt al firului, sperând la o viaţă mai bună. În toti aceşti ani urechile noastre, la Telefonul Copilului, au auzit multe – singurătate, tristeţe, durere, abuz. Însă ochii noştri au văzut şi finaluri fericite, de fiecare dată cand am putut să ajutăm.”
Cătălina Florea (Director executiv, Asociaţia Telefonul Copilului)
“Fiecare copil merită şi trebuie să fie ajutat. Cu fiecare efort, oricât de mic, din partea oamenilor generoşi putem susţine ATC care a demonstrat în toţi aceşti ani că există o soluţie pentru fiecare problemă socială, oricât de gravă ar fi ea. Echipa Choices işi pune efoturile în slujba bucuriei copiilor!”
Ştefania Bulboacă (Director General, Choices)
Cu o experienţă de peste 11 ani în domeniul protecţiei drepturilor copilului şi ale familiei, ASOCIAŢIA TELEFONUL COPILULUI este singura organizaţie neguvernamentală, non-profit, din România, care pune la dispoziţia copiilor şi părinţilor o linie telefonică de asistenţă la nivel naţional, “telefonul copilului – 116 111.
Povestea de succes a liniei telefonice gratuite adresată copiilor şi părinţilor se datoreazã în totalitate apelanţilor, care au contactat în număr foarte mare serviciul Telefonul Copilului şi au fãcut ca acesta să îşi continue existenţa şi după încheierea proiectelor care l-au lansat. Amintim proiectul „Casa de copii nu e acasă”, proiect finanţat din fonduri europene, care a lansat acest serviciu în anul 2001.
Copiii şi adolescenţii apelează 116 111 pentru a-şi exprima temerile, pentru a vorbi despre aspectele care îi afectează în mod direct şi, cel mai important, pentru a primi ajutor în caz de urgenţă. Părinţii, însă, contactează 116 111 pentru a solicita consiliere juridică pentru cazuri concrete, referitoare la protecţia drepturilor copilului şi ale familiei.
7 zile din 7, între orele 08.00-00.00, asistenţii sociali şi psihologii Asociaţiei Telefonul Copilului răspund apelurilor la 116 111. În cei peste 11 ani de existenţă, telefonul copilului 116 111 a sunat de mai mult de 1.800.000 de ori.
Choices este un brand autohton de produse vestimentare business şi cocktail realizate sur-mesur şi se adresează doamnelor care apreciază în mod deosebit unicitatea şi calitatea vestimentaţiei personale.
Momente senzaţionale vor fi oferite publicului de copiii reprezentanti ai şcolii de circ “Buduruşi”. De asemenea, va avea loc o a doua licitaţie avînd ca obiect  tabloul pictat special pentru acest eveniment de o altă susţinătoare a cauzei ATC, talentata pictoriţă Aleha Năstase.
Pretul biletului este de 100 euro/participant, iar mai multe detalii puteti afla la nr 0784.294.403 sau la e-mail: telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!