luni, 25 februarie 2013

Targ Kidex intre 30 mai - 2 iunie 2013 la Romexpo

KIDEX 30 mai - 3 iunie 2012 Expozitie de produse si servicii pentru nou-nascuti, copii, viitoare mamici si parinti

KIDEX se adreseaza companiilor producatoare, importatoare si distribuitoare de produse si articole pentru nou-nascuti, copii si femei insarcinate si firmelor ce presteaza servicii dedicate acestora.

KIDEX doreste sa vina in intampinarea nevoilor tinerilor familii cu copii prin prezentarea unei variate game de produse, articole si servicii, oferte promotionale, noutati in domeniu, tombole si concursuri cu premii intr-o ambientare potrivita si atractiva pentru publicul tinta.

KIDEX este astfel o oportunitate de a atrage clienti noi si de a relationa cu ceilalti competitori, de a afla pozitionarea pe piata de profil a brandurilor comercializate si de afla noutatile in domeniu.

Editia de vara se va desfasura in Pavilionul Central (A), in aceeasi perioada cu TIBCO - Targul International pentru Bunuri de Larg Consum Bucuresti.

Un comunicat de pe site-ul evenimentului arata ca va puteti inscrie ca si expozanti(daca avem printre cititori, mamici antreprenoare sau firme ce doresc sa participe in aceasta calitate).

Pentru mai multe detalii puteti accesa www.expokidex.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!