joi, 7 martie 2013

De-a pictura- vura-program de artă pentru copii de 2-6 ani la Muzeul Vasile Grigore


Asociaţia De dragul artei suplimentează  seria programelor de educaţie creativă adresat copiilor de 2-6 ani în primitorul Muzeu Vasile Grigore- pictor şi colecţionar (str. Maria Rosetti, nr. 29), cu tema De-a pictura-vura.
Programele se desfășoară după programul de mai jos și vor fi susținute de Ana Maistru, ea însăși artist plastic. Programările sunt absolut necesare iar confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor.
Taxele de participare la program sunt următoarele: 50 lei/doi membri ai familiei (părinte și copil), 60 lei/trei membri ai familiei, 70 lei/ patru membri ai familiei.

Pentru inscrieri, trimiteti mail la oana@dedragulartei.ro

Programele se desfășoară după următorul orar:
• Sâmbătă, 9 martie, ora 10.00 programe pentru copii de 2-3 ani;
• Sâmbătă, 9 martie, ora 11.30 programe pentru copii de 3-6 ani;
• Duminică, 10 martie, ora 10.00 programe pentru copii de 2-3 ani;
• Duminică, 10 martie, ora 11.30 programe pentru copii de 3-6 ani.

Vă invităm să învățăm și să ne jucăm De-a pictura – vura! Vă propunem să însuflețim prin joc și imaginație câteva dintre compozițiile ce ne înconjoară.  V-ați întrebat vreodată cum  sună  o pictură? Dar cum miroase un tablou? Ați văzut vreodată cum dansează  o natură statică? Vă invităm alături de noi, pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări năstrușnice și la încă multe altele!  În cadrul atelierului, copii și părinți deopotrivă vor avea ocazia să compună naturi statice, folosind obiectele pe care le au asupra lor si apoi sa fie pictori.

Programele din cadrul Muzeului Vasile Grigore își propun să ofere copiilor ocazia de a descifra ce este arta în cele mai subtile și atractive aspecte.

 își propune dezvoltarea creativității și încurajarea curiozității naturale a copilului în raport cu obiecte semnificative pentru cultură și civilizație prin diverse activități de improvizație artistică.  Pentru oferta noastră completă de programe, vizitați-ne pe www.dedragulartei.ro si http://www.facebook.com/dedragulartei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!