joi, 28 martie 2013

Homemade games - atelier de jocuri pentru copii

 Când?
Pe 07 si pe 14 aprilie 2013, între orele 11-14

Unde?

Incubator 107, str. Traian nr 107, in curtea din spate, sus, la mansarda, Bucuresti.



Fiecare loc în care ne aflăm alături de cei dragi poate fi un pretext de a inventa un joc. Astfel, timpul petrecut împreună este un timp de calitate și un rezervor de amintiri plăcute. Nu este necesar un spațiu anume pentru locul de joacă al copiilor, chiar drumul spre școală, drumul spre casă, la restaurant, în avion, în mașină sunt ideale pentru crearea unor jocuri. Zilele ploioase, drumurile lungi și alte surse de plictiseală vor deveni ocazii de a vă distra copios.
Vom petrece împreună două ședințe, descoperind materiale diverse pe care le putem folosi pentru aceste jocuri: textile, materiale reciclate, carton etc. și, mai ales, vom colecționa jocuri pentru fiecare destinație specială.

Deși pare un atelier pentru copii, el se adresează întregii familii. Haideți să transformăm casa într-un labirint de jocuri!

Cu cine?

cu Andreea Puiu – inventator de jocuri, colecționară de materiale speciale și plină de idei năstrușnice
și Ioana Cârâc– care se joacă în timpul liber cu lut polimeric, animale haioase și multă culoare.

Cu ce?
Aduceți de acasă tot ceea ce v-ar plăcea să folosiți în cadrul unui joc: capace de sticle, șosete vechi, nasturi, sfoară etc.


Donatie sugerată: 30 de lei pentru fiecare intalnire

Detalii si inscriere:http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Hedoniștilor/531




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!