miercuri, 20 martie 2013

La ceai cu mamici - despre alaptatul la san


Pe 6 Aprilie, Go Big Events impreuna cu Centrul 9 Luni, va invita la o noua editie “La ceai cu mamici”- de data aceasta se va  vorbi despre alaptatul la san.

Pe langa multe sfaturi si un candy bar delicios, vor fi si 2 invitate speciale, gata sa va raspunda la toate intrebarile: Maria Baluta, consultant alaptare, dar si o mamica de doi baieti in varsta de 3 ani 4 luni si 1 an 3 luni pe care inca ii alapteaza si care ne va povesti din experienta ei, Raluca Rizolu.

Biletul este in valoare de 30 lei daca il achitati inainte de eveniment sau 35 lei in ziua evenimentului. In baza biletului fiecare participant va primi o bautura, cadouri de la partenerii evenimentului si participarea la tombola de mamici cu premii in valoare de peste 2000 lei.

Confirmarea participarii se face la: contact@centrul-9luni.ro,  events@go-big.ro,  sau pe pagina evenimentului: http://www.facebook.com/laceaicumamici

Locatie: Splaiul Independentei, nr 2J, ap. 25, etaj 4, sector 3 - zona P-ta Unirii - Centrul 9 luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!