marți, 26 martie 2013

"NOAPTE BUNA"-un spectacol nonverbal insotit de muzica live pentru copii 2-5 ani.

Duminica, 31 martie 2013 trupa de teatru Hopa Trop va astepta la teatru de la ora 10.30 si 12 sa vizionati piesa noastra nou nouta:"Noapte buna"- pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2-5 ani.

Locatia: Clubul Taranului


Bilet:20 lei/persoana, pentru familiile care participa la spectacol cu doi adulti unul dintre acesta va avea gratuitate.


Durata: aproximativ 30 min


NOAPTE BUNA
O imagine poetica asupra visului cu ajutorul luminilor, umbrelor, a sunetelor date de instrumentele live, a mirosului de levantica , care ne aminteste parca de somnul linistit al unui bebelus.Spectacolul este gindit pt. copilasi de virsta mica, cu imagini nonagresive, cu sunete date de instrumente live plăcute auzului copilului mic.


Photo: Trupa HOPA-TROP VA ASTEAPTA DUMINICA,31 MARTIE DE LA ORELE 10.30 SI 12 LA PIESA: "NOAPTE BUNA"-un spectacol nonverbal insotit de muzica live pt. copii 2-5 ani.
Locatia:Clubul Taranului 

NOAPTE BUNA
O imagine poetica asupra visului cu ajutorul luminilor, umbrelor, a sunetelor date de instrumentele live, a mirosului de levantica , care ne aminteste parca de somnul linistit al unui bebelus.Spectacolul este gindit pt. copilasi de virsta mica, cu imagini nonagresive, cu sunete date de instrumente live plăcute auzului copilului mic.Spectacolele noastre le puteti viziona o data pe luna, in ultima duminica din luna la Clubul Taranului de la orele 10.30 si 12.Durata spectacolului aproximativ 30 min

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!