duminică, 17 martie 2013

Primii pasi in Actorie – Atelier pentru copii de 4-6 ani

Copiii sunt autentici, au puterea de a crede, iar imaginatia lor are valorile cele mai inalte la varstele prescolare.
La 4-6 ani, copiii sunt inzestrati cu o energie de cele mai multe ori obositoare pentru maturii din jurul lor, sunt mereu in cautare de raspunsuri, iar activitatile pe care le indeplinesc sunt interesante pentru putin timp. Cauta mereu noi stimuli, iar atentia lor este comutata rapid de pe un punct de concentrare pe altul. Acestea nu sunt defectele copilariei, ci calitatile ei.
Prin jocuri si exercitii copiii isi pot folosi energia si atentia intr-un mod calitativ.
Propun un curs de initiere in teatru pentru prescolari, care sa “puna la lucru” naturaletea si bucuria de joc a celor mici si sa le ordoneze activitatile prin diferentierea punctelor de interes. Imaginatia nu trebuie laudata in sine, ci trebuie canalizata, ea fiind izvorul creativitatii.
Nu numai cei talentati in arta isi pot manifesta creativitatea in activitatile lor, ci orice copil care este incurajat sa isi exprime parerea, original, si in conformitate cu subiectul.
Pe parcursul celor 5 intalniri, cei mici se vor bucura de jocuri ineractive si captivante, prin care isi vor dobandi puterea de concentrare, isi vor dezvolta atat limbajul verbal cat si cel nonverbal, vor descoperi competitia, dar si acceptarea greselilor, isi vor dezvolta capacitatea de a actiona si de a comuta atentia, vor invata sa isi distribuie atentia si, nu in ultimul rand, sa asculte si sa raspunda concret.
Lector: Smaranda Caragea
Data incepere: 13 aprilie 2013, orele 11, frecventa saptamanala
Cost: 250 ron
Locatie: Str. Popa Soare nr 40, et.1
Detalii despre inscriere: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/2013/primii-pasi-in-actorie-atelier-pentru-copii-de-4-6-ani/
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!