miercuri, 20 martie 2013

Pygmalion la Opera Comica pentru Copii pe 25 si 26 martie 2013


PYGMALION sau povestea transformării unei florărese într-o doamnă elegantă

 A fost odată ca niciodată un mare meşter, pe numele său Pygmalion, care sculptat o fată aşa de frumoasă, încât s-a îndrăgostit pe loc de ea, ar fi vrut sa îi dea viaţă şi… Pornind de la mitul antic, celebrul dramaturg irlandez George Bernard Shaw ne-a dăruit unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale literaturii universale: frumoasa florăreasă Eliza Doolittle, pe care profesorul de fonetică Henry Higgins face pariu că o va transforma într-o adevărată doamnă din înalta societate după ce o va învăţa să vorbească elegant.

Savuroasa poveste a transformării Elizei dintr-o fată simplă într-o doamnă atrăgătoare va fi readusă la viaţă pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, în baletul PYGMALION, reprezentat în toate zilele de luni şi marţi ale lunii martie, de la orele 11.00 şi 13.00. Regia şi coregrafia au fost concepute de Mihai Babuşka, scenografia poartă semnătura Vioricăi Petrovici, ilustraţia muzicală este semnată de Alexandru Istrate, iar asistent de regie este Cătălin Caracaş.

Îi veţi aplauda talentaţii balerini ai OPEREI COMICE PENTRU COPII Daniel Manea, Alexandra Corneanu, Andreea Soare, Roberta Ştefu, Andy Ardeleanu, Alis Birjovanu, Sabina Chirilă, Claudia Iagăr, Mihai Pricope, Octavian Iuga, Ionuţ Birjovanu şi copiii-vedetă ai teatrului: Roberta Enişor şi Jennifer Dumitraşcu.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, puteti consulta site-ul www.operacomica.ro Locatia este situata in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

Pentru rezervarea biletelor la spectacolele , puteti suna la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până joi între orele 9.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 17.30.

 Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o ora înainte de începerea spectacolului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!