vineri, 2 august 2013

Mayaricii-terasa&spatiu de joaca-totul creat din dragoste pentru copii

De cand iti doresti sa mai petreci timp cu sotia sau sotul in oras, la o terasa, unde sa savurezi un frappe sau o bere in tihna, dar sa ai si copilul alaturi. Sau ati vrut sa iesiti si a aparut intrebarea: bine, bine, iesim in oras, dar cu cine lasam copilul? Ai tai sunt la Cluj, ai mei sunt la Botosani, ce facem cu puiul de om?

Noi am gasit raspunsul si numele sau este Mayaricii-un spatiu de joaca special facut pentru copilasi, dar si o terasa la care sa poti savura o bere rece. Mai mult, prichindelul se joaca si este si supravegheat de personal specializat. Ce este si mai fain este ca au si terasa, de care te poti bucura, iar cel mic se poate juca linistit in nisip curat(fara a mai avea grija microbilor precum in parc la spatiul de joaca unde se mai intampla sa fie si vreun catel vagabond :(

Noi am testat pe pielea noastra aceasta terasa si ii acordam nota 10 cu felicitari si imbratisari! 

Mai mult ei au si alte servicii la care puteti apela pentru ziua prchindelului, dar si pentru ziua voastra de nastere-ca si adulti!


Mayaricii - organizeaza cele mai zapacite si minunate petreceri aniversare pentru pitici, parinti, bunici, catei si pisici!!! In timp ce copiii sunt supravegheati si recreati in spatiul de joaca, parintii sunt relaxati si rasfatati pe terasa cu bauturi reci de la barul nostru si muzica de calitate.

Spune "bye-bye" tiparelor si hai sa ne distram impreuna intr-un spatiu neconventional, creat cu pasiune si viziune!  


NOU!!! Petreceri aniversare pentru parinti!!
Vino sa iti serbezi ziua de nastere si ei vor avea grija de copii in timp ce tu si invitatii veti savura meniurile delicioase propuse de noi si va veti racori cu bauturi reci si bune pe terasa!


Detalii, rezervari si alte informatii la 0754.069.837 sau 0743.081.368.
Str Stoica Ludescu, nr 59C, sector 1, Bucuresti.











2 comentarii:

  1. frumos loc sincer mas juca si eu nu ca nu miar place dar este o incantare pentru orice copil mic sau mare ..

    RăspundețiȘtergere
  2. Permiteti-mi sa va anunt existenta unui nou website dedicat locurilor de joaca din Bucuresti care organizeaza petreceri pentru copii, este vorba de www.petrecericopii.eu

    RăspundețiȘtergere

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!