luni, 28 octombrie 2013

Centrul Medical pentru Copii Maia

Centrul Medical pentru Copii Maia este bazat pe un concept unic la noi in tara: este o clinica medicala dedicata exclusiv protejarii sanatatii copiilor cu varste intre 0 - 18 ani. 

Pentru a raspunde asteptarilor oricarui parinte, Clinica Maia ofera consultatii 24/24, iar pentru situatii de urgenta va asigura inclusiv deplasarea unui medic la domiciliu.   Pe langa designul clinicii ce creeaza un ambient cald si prietenos pentru prichindei si le elimina asa-numita «teama de doctor», serviciile medicale Maia au toate ariile de specialitati medicale, acoperind toate nevoile copiilor. Pe langa echipa de medici redutabili, clinica Maia este alineata la cele mai inalte standarde si cand vine vorba de echipamente profesionale si de tratamente noi, de ultima generatie. In plus, pentru a da o calitate si mai mare actului medical, reprezentantii Maia au incheiat un parteneriat strategic cu unul din cele mai importante spitale pediatrice la nivel mondial, Spitalul Schneider din Israel. 

Centrul Medical Maia este unul din putinele centre ce efectueaza teste de spirometrie pentru copii de 0 - 2 ani.   

Servicii medicale: 

Chirurgie Urologica
Chirurgie Ortopedica
Chirurgie pediatrica
Endocrinologie pediatrica
Neurologie Pediatrica
Stomatologie pediatrica
Psihologie Pediatrica
Psihiatrie pediatrica
Hematologie
Neonatologie
Pediatrie generala
Pneumologie pediatrica
Reumatologie pediatrica
Alergologie pediatrica
ORL
Dermatologie pediatrica
Cardiologie pediatrica
Imagistica pediatrica



Echipa medicala:
Prof Dr. Cernatescu Ioan- MEDIC PRIMAR PEDIATRIE, PNEUMOLOGIE PEDIATRICA
MEDIC TITULAR
Un nume in pneumologia romaneasca, cu o vasta experienta in domeniu, Prof. Dr. Cernatescu Ioan este medic primar pediatru in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului “Al. Rusescu”.

Contact: http://www.maia-medical.ro/contact/ sau http://www.facebook.com/MaiaClinic
Clinica MaiaClinica MaiaClinica MaiaClinica Maia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!