marți, 29 octombrie 2013

Clinica Kopfzeit sau "sa facem lucrurile cu cap"

Asa se prezinta clinica Kopfzeit din sectorul 3, care asigura servicii medicale stomatologice atat pentru copii, cat si pentru adulti. 

Servicii oferite:

  1. PEDODONTIE cu INHALOSEDARE (cu Funny Gas) :mrgreen: 
  2. ORTODONTIE
  3. TERAPIE SI ESTETICA DENTARA
  4. PROTETICA DENTARA
  5. ENDODONTIE
  6. CHIRURGIE ORALA                                                                                                       

  PEDODONTIE = STOMATOLOGIE PEDIATRICA

   Cu ajutorul unit-urilor noastre special concepute si construite pentru copii, cu atmosfera si designul reconfortant si linistitor, din cabinete si salile de asteptare, precum si a cadrelor medicale specializate si a materialelor folosite, suntem siguri de reusita tratamentelor micilor nostri pacienti. Astfel, mersul la dentist devine o joaca.
Oferim HAPPY VISIT- * prima vizita la cabinetul Pestisor cu scopul  de acomodare cu spatiul de joaca,  medicul stomatolog si ambientul cabinetului dedicat copiilor si in special prezentarea unit-ului DINO
In aceasta prima vizita, copilul se va acomada cu mediul prietenos si profesionist al clinicii noastre stomatologice, astfel ca in vizitele ulterioare el sa revina cu incredere si fara teama.
Program: LUNI – VINERI 09:00-21:00 | SAMBATA 10:00-14:00 
Contact: Str. Gradinarilor, nr. 6B Sector 3, Bucuresti
Tel/fax programari: 031 101 21 71 / 031 101 21 73 / 0722 569 976








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!