luni, 4 noiembrie 2013

Dent Estet 4 Kids si beneficiile pe care le ofera

Un copil sănătos este un copil fericit! Pentru că suntem la rândul nostru părinți și iubim copiii sănătoși și fericiți, am înființat în 2008 prima clinică stomatologică din România și din Europa de Est destinată în exclusivitate copiilor – DENT ESTET 4 KIDS, locul unde profesionalismul se îmbină perfect cu dragostea și grija față de nevoile celor mici. Apreciem oportunitatea de a putea fi o parte importantă din viața copilului dumneavoastră pe masură ce crește și se dezvoltă, și asteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!

Beneficiile pe care le ofera clinica Dent Estet 4 Kids sunt:

- Dent Estet plan 12( plata in rate a tratementelor) despre care puteti citi detalii aici: http://www.de4kids.ro/tarife/solutii-financiare/dent-estet-plan-12/

- Sleepy 4 Kids&Funny Gas( este o tehnică specială ce permite copilului dvs. să beneficieze de un tratament dentar complet, fără ca acesta să simtă disconfort, fără să audă sunete sau să aibă senzații care să îi amplifice teama)

- Dental Care Parenting( pentru părinții care doresc să cunoască mai bine echipa, au anumite întrebări sau doresc să afle informații pe un subiect specific, cum ar fi purtarea aparatelor dentare sau igiena orală, am creat un program educațional cu sesiuni de parenting)

- Excellence Ortho Center( primul departament din țară cu medici supraspecializați în tratamentul ortodontic personalizat fiecarei grupe de vârstă)

- Lumea Pino&Bazoo(cu jocuri si cadouri): http://www.de4kids.ro/lumea-copiilor/

- Consiliere psihologica pentru copii si parinti

Adresa clinica Dent Estet 4 Kids: Str. Mircea Zorileanu, nr 62B, sector 1
Programari la Zana Maseluta la nr: 0755.602.020





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!