joi, 5 decembrie 2013

112 ani gloriosi si frumosi de la nasterea lui Walt Disney


Walt Disney a avut un impact extraordinar asupra modelarii culturii americane, chiar daca a fost vorba de desene animate, filme sau Disneyland. V-ati putea astepta sa-l gasiti pe  Walt Disney purtand un ceas Mickey Mouse, dar in schimb, el a purtat un aur galben Rolex 
Datejust.


Cariera si imaginația lui Walt Disney au cunoscut o realizare incredibila si totul a inceput cu creearea lui Mickey Mouse.

Walt Disney este in imaginea de mai jos alaturi de Mickey Mouse, incepand astfel o revolutia in industria desenelor animate. 

Walt Disney a condus lumea lui de fantezie si imaginatie dincolo de orice limite a cinematografiei  si a devenit un pionier in industria televiziunii. De asemenea, a construit Disneyland, care a adus multe dintre personajele sale la viata, pentru multe generații de copiii din intreaga lume.


Aceasta lume magica include personaje precum Alice in Tara Minunilor, Donald Duck, Goofy, Dumbo, Pinocchio, Alba ca Zapada si cei sapte pitici, Cenusareasa si Frumoasa Adormita.






Sursa articol: http://rolexblog.blogspot.ro/2010/04/walt-disney-exploring-wonderful-world.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!