miercuri, 15 ianuarie 2014

Musicalul „SOACRA CU TREI NURORI” cu STELA POPESCU în rolul principal la "Opera Comica pentru Copii"

Musicalul „SOACRA CU TREI NURORI” cu STELA POPESCU în rolul principal. Marea actriţă semnează şi regia celei mai noi premiere a OPEREI COMICE PENTRU COPII care se va juca şi în ianuarie 2014
„SOACRA CU TREI NURORI”
Musical de Roman Vlad, după povestea lui Ion Creangă
Regia: STELA POPESCU / Scenografia: VIORICA PETROVICI
Asistent regie: VALENTIN RACOVEANU
·
Luni 13, 20, 27 ianuarie 2014 – ora 11.00, ora 13.00
Marţi 14, 21, 28 ianuarie 2014 – ora 11.00, ora 13.00
Vineri 17, 24, 31 ianuarie 2014 – ora 17.00

STELA POPESCU revine astfel la OPERA COMICĂ PENTRU COPII într-o dublă ipostază: cea de interpretă a rolului principal şi de regizor. Marea actriţă a montat şi musical-urile de succes„Scufiţa Roşie” şi „Diamantul şi gâsca” pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, iar acum revine cu „Soacra cu trei nurori” pe muzica tânărului şi talentatului compozitor Roman Vlad. Acesta a mai semnat pentru aceeaşi “scenă” şi musicalurile: „Piatra din casă” (după Vasile Alecsandri), „O noapte furtunoasă” (după Ion Luca Caragiale) – spectacol jucat în SUA, pe Broadway pe scena celebrei Town Hall, „Scufiţa Roşie” (după Fraţii Grimm) şi „Diamantul şi gâsca” (după Sir Arthur Conan Doyle). „Soacra cu trei nurori a constituit pentru mine o reală provocare şi plăcere, pentru că acţiunea implică şapte personaje foarte bine conturate în acţiune, cărora m-am străduit să le găsesc corespondeţe muzicale adecvate. Cum era şi firesc, a trebuit să ţin cont de publicul foarte tânăr, să scriu o muzică atrăgătoare, accesibilă, şi în acelaşi timp să contribui, prin structuri componisticespecifice, la realizarea unui spectacol cu ecouri în actualitate.” – a spus Roman Vlad.
Scenografia este semnată de Viorica Petrovici (nominalizată în 2011 la Premiile Cesar pentru costumele din filmul „Izvorul femeilor” de Radu Mihăileanu), asistent de regie este Valentin Racoveanu, iar coregrafia aparţine lui Mihai Babuşka şi lui Vali Roşca. Alături de Stela Popescu şi de baletul Operei Comice pentru Copii, joacă Raluca Oprea, Oana Şerban, Roberta Enişor, Lucia Racoveanu, Gabriela Daha, Andrei Lazăr, Daniel Filipescu, Fang Shuang, Jennifer Dumitraşcu, Bogdan Şerban, Levente Ambrus, Andrei Roşu.

Pentru rezervare bilete: 021/319.28.19, luni – vineri, orele 9.00 – 16.00.
Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului. 

Pretul unui bilet este de 10 lei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!