vineri, 24 ianuarie 2014

TAXI pentru copii - in Bucuresti si judetul Ilfov

De ceva timp tot vedem in trafic o masina colantata care ofere servicii de taximetrie si transport pentru copii in Bucuresti. Ideea ni s-a parut foarte buna si gasim ca este o informatie de mare ajutor pentru parinti. Cu siguranta vi s-a intamplat ca intr-o dimineata sa fiti foarte grabiti si sa va doriti sa aveti la cine sa apelati pentru transportul la scola a piciului. 

O alta posibilitate ar fi pentru transportul copiilor de la gradinita/scoala la Zoo, teatru,  meditatii sau inot.

Ma jos am alcatuit o lista cu firme care furnizeaza acest serviciu in Bucuresti si zonele vecine, sub forma de abonament, individual sau in grup cu prietenii/colegii.

1. Kids Taxi - www.kidstaxi.ro, unde gasiti si un calculator pentru distanta parcursa si suma ce trebuie achitata. Noi am facut o simulare si pentru distanta Crangasi - P-ta Unirii(dus-intors) ar fi de achitat in jur de 50 ron. Exista si posibilitatea de abonament si cu siguranta costurile sunt mai mici. De asemenea, de apreciat este ca se ofera un mijloc de transport, indiferent de momentul zilei.

Datele de contact sunt: 021/25.69.203 sau 0723.189.009 sau pe e-mail la team@kidstaxi.ro




2. Taxi Copii - www.taxicopii.ro, reprezinta un serviciu de transport copii destinat familiilor cu domiciliul in Bucuresti, Pipera, Corbeanca, Otopeni, Tunari, Stefanesti, Voluntari, Mogosoaia, Buftea, precum si in alte localitati din jud. Ilfov. Pentru acest serviciu de transport folosesc minibusuri de 8+1 locuri sau 7+1 locuri, conduse de soferi profesionisti. Parintii se pot abona la acest serviciu contra sumei de 3 ron/km/copil, TVA inclus.

Datele de contact sunt: 0748.944.477 sau pe e-mail la office@minibus.ro si office.minibus@gmail.com




3. Transport copii -  www.transport-copii.ro . Ei au o pagina website foarte bine pusa la punct, care ofera multe informatii. Astfel, puteti incheia un abonament sau pentru ocazii speciale puteti rezerva. Serviciile oferite se efectueaza doar avand un contract semnat in prealabil si cu plata in avans. Tariful este de cca 3 lei/km/copil.

Datele de contact sunt: 0720.360.627 sau pe e-mail la office@transport-copii.ro





4. Kids Cab - www.kidscab.ro, unde puteti opta pentru abonamentul individual, abonamentul "Calatoreste cu un prieten" sau abonament ocazional, cu preturi incepand de la 19 ron/calatorie. Acestia asigura transportul individual al copilului, cu un sofer vorbitor de limba engleza si masini supravegheate prin GPS. In momentul in care copii ajung la destinatie, parintii primesc o confirmare. Transportul este asigurat cu masini Skoda Octavia, model 2013, dotate cu inaltatoare sau scaune speciale pentru copii!

Puteti lua legatura cu ei la numarul de telefon 0720.880.771 sau pe e-mail la hello@kidscab.ro




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!