marți, 15 aprilie 2014

Claudia Mihale - micuta castigatoare de la Trinity College London


Claudia Mihale, in varsta de numai 10 ani a castigat premiul MOAST PROMISING PLAYWRIGHT in cadrul concursului INTERNATIONAL PLAYWRITING COMPETITION organizat de Trinity College London. Claudia a reprezentant Romania la aceasta competitie fiind, cel mai tanar participant.

Piesa Claudiei intitulata The Friendly Yeti  a concurat cu sute de piese din 25 tari, toate piesele avand un nivel ridicat din punct de vedere al creatiei. Aceasta va fi publicată alaturi de alte piese de succes din competitie iar culegerea de piese va fi disponibila la Festivalul de scriere de piese ce va avea loc la St James Theathre din Londra in perioada 7-10 Mai 2014 cand se vor decerna si premiile castigatorilor.

Claudia Mihale este eleva a Scolii Metropolitane ARC. Pentru mai multe informatii despre aceasta scoala puteti afla la numerele de telefon: 0314254343 / 0722522198, fax: 0314254343, e-mail: dc@scoala-arc.ro sau pe site-ul  www.scoala-arc.ro.

Trinity College London este o scoala de prestigiu, infiintata in 1877(cam pe vremea cand noi ne bateam cu turcii  pe vremea lui Carol I). Cu o bogata mostenire culturala si academica, ei asigura calificari recunoscute intr-un spectru unic de aptitudini de comunicare, incepand cu muzica, teatru si activitati artistice. Anual peste 600.000 de candidati sustin un test de evaluare Trinity pentru a beneficia de aceasta educatie aleasa.

In concluzie, felicitari Claudia! Felicitari Scoala Arc!



Un comentariu:

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!