sâmbătă, 23 februarie 2013

Conferinta nationala dedicata relatiei parinte-copil pe 10 mai 2013

Pe 10 mai 2013, la Hotel Novotel, are loc conferinta nationala "Joc-Comunicare-Conectare".

Traineri la acest eveniment sunt:

->Otilia Mantelers, trainer de Playful Parenting, formator acreditat CNFPA, consultant in parenting si specialist in joaca terapeutica cu copiii de la 0-10 ani. De asemenea, Otilia Mantelers mai este colaborator la Totul despre Mame, rubrica « Educatia prin Joaca », creator al conceptului Joc si Emotii, dezvoltator  al cursurilor Playful Parenting, Rivalitatea intre Frati, si al workshop-ului despre agresivitate. Este mama a trei copii: Yuri (6 ani), Anna (4 ani) si Kim (2 ani), pasionata de joc si de intelegerea emotiilor copiilor si a parintilor.
Otilia Mantelers va exemplifica si ilustra importanta jocului in conectarea dintre Parinte si Copil, asa cum sunt intelese in filosofia de Playful Parenting.

->Antonia Noël, este consultant în Comunicare relationala, trainer Dezvoltare personala, Formator acreditat în Metoda ESPERE® de catre Institutul ESPERE International®, trainer CNFPA. De asemenea, mai este specialist în zona de parenting, este colaboratoarea emisiunii « Totul despre mame » la Prima TV în care propune solutii concrete pentru depasirea dificultatilor relationale ale telespectatorilor.
Antonia Noël va aborda principalele tehnici si unelte în dezvoltarea armonioasa a relatiei Parinte – Copil cu ajutorul Comunicarii relationale.

->Monica Reu, este singurul trainer roman de Comunicare Nonviolenta certificat de Center for Nonviolent Communication din Statele unite; formator acreditat CNFPA. Presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-violenta, organizatie non profit fondata in anul 2007. Are o fetita pe nume Emma si Monica Reu este colaborator Totul despre Mame, creator al programelor « Educatie empatica – CNV pentru parinti » si « Educatie empatica in gradinita si scoala ».
 Monica Reu va folosi principalele instrumente ale Comunicarii Empatice pentru dezvoltarea armonioasa a relatiei Parinte – Copil.

Pretul pentru inscrierea la eveniment este de 150 Ron si inscrierile se fac pe site-ul evenimentului, accesand link-ul de mai jos: http://www.j-c-c.ro/contact/




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!