duminică, 17 martie 2013

Baby Boom Show te provoaca la 2 concursuri

Primavara aceasta, Baby Boom Show te incarca cu veselie si optimism! Am pregatit doua concursuri care iti vor garanta buna-dispozitie si, poate, te vor transforma pe tine sau pe piticul tau in castigatorii unor super premii!
Yummy Mummy

Yummy Mummy

Esti o graviduta frumoasa si mandra de burtica ta?
Te invitam sa participi la Yummy Mommy, concursul de frumusete dedicat tie care va avea loc la Baby Boom Show, pe 6 aprilie 2013.
Ce trebuie sa stii despre concurs*
Daca sarcina ta e vizibila (25-36 de saptamani), trimite-ne o fotografie cu tine, in ipostaze cat mai “mamicesti”; ai grja sa ne scrii si cateva detalii care te privesc - numele, prenumele, varsta, motto-ul preferat, o scurta descriere etc.
Iata probele distractive care te asteapta:
1. Mommy on Catwalk – vei fi invitata in scena de prezentator, dupa ce acesta formuleaza pentru juriu si public o scurta prezentare care te defineste. Vei defila apoi pe catwalk, intr-o tinuta la alegere, din garderoba personala. Dupa acest moment, prezentatorul iti va adresa o intrebare care ii va ajuta pe membri juriului sa te cunoasca mai bine.
2. Si divele sunt mamici – nu-ti face griji, te vei descurca cu siguranta la proba elegantei. Dupa defilare, urmeaza insa o „provocare” pentru oricare mamica: contracronometru, trebuie sa imbraci o papusa-bebelus cat mai rapid, dar... cu eleganta.
3. Passion for Fashion – iti punem la dispozitie un mini dressing cu hainute pentru copii. In 2 minute, ai ca task sa creezi doua tinute complete (imbracaminte, incaltaminte, accesorii), una pentru o fetita, alta pentru un baiat.
Daca vrei sa ai ce sa povestesti bebelusului tau si sa castigi premii minunate, te asteptam cu drag sa te inscrii aici. Nu uita sa ne atasezi o fotografie cu tine.
In cazul in care intampini erori in a ne transmite formularul, te invitam sa-l salvezi si sa ni-l trimiti prin e-mail la yummimommy@babyboomshow.ro
Pitici cu mintea brici

Pitici cu mintea brici

E vorbaret si carismatic? Ofera-i o experienta de care isi va aminti cu placere peste ani!
Daca mandria familiei tale are intre 3 si 5 ani, discuta cu interes despre problemele casei si dezbate cu gravitate subiecte precum politica, economie, sistemul educational, dar si lucruri “mai lumesti”, cum ar fi prietenia, gastronomia sau pasiunile de zi cu zi, e cu siguranta “un pitic cu mintea brici”!
Inscrie-l la concursul “Pitici cu mintea brici”, care va avea loc la Baby Boom Show, sambata, 6 aprilie, intre orele 15:30 – 17:30.
Iata probele distractive care il asteapta:
1. „Sunt pitic si ma prezint!” – copilasul tau trebuie sa se prezinte in fata juriului, intr-un mod cat mai creativ si mai natural.
2. „Sunt pitic, gandesc profund, la-ntrebari eu va raspund!” – cel mic trebuie sa raspunda la 3 intrebari apartinand unor domenii diferite. Acestea vor fi puse intr-un bol din care copiii vor extrage, pe rand, cate un talon, de trei ori.
Criterii: creativitate, spontaneitate, logica

3. „Eu sunt mic, marturisesc, insa pot sa va uimesc!” – piticul tau trebuie sa sustina un moment artistic la alegere (ex: recita o poezie, canta, danseaza, spune o poveste, deseneaza etc.). Pentru aceasta proba, va avea la dispozitie 3 minute.
Criterii: talent, prezenta scenica, carisma

Daca vrei o experienta minunata pentru piticul tau, dar si premii frumoase, te asteptam cu drag sa il inscrii aici. Nu uita sa ne transmiti replica ingenioasa spusa de el, pentru a putea face departajarea concurentilor.
In cazul in care intampini erori in a ne transmite formularul, te invitam sa-l salvezi si sa ni-l trimiti prin e-mail la piticicuminteabrici@babyboomshow.ro
Data limita de inscriere la cele doua concursuri: 26.03.2013, ora 00:00.
IMPORTANT: Pentru mai multe informatii, te indemnam sa citesti regulamentele oficiale de participare, disponibile pe site-ul www.babyboomshow.ro 

Baby Boom Show se desfasoara in perioada 4-7 aprilie, la Romaero Baneasa. Targul te asteapta cu multe noutati, oferte speciale, concursuri si premii!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!