miercuri, 29 mai 2013

PORTAL EVENIMENTE COPII partener media de 1 Iunie

Anul acesta am hotarat ca dorim sa facem mai mult pentru noi. Am hotarat ca bucuria trebuie sa provina din a-i ajuta pe ceilalti, intr-un mod eficient si frumos, dar mai ales dragastos. Am hotarat ca bucuria copilariei nu trebuie traita egoist, ci trebuie impartita. Avand in vedere toate acestea, am hotarat ca de 1 Iunie 2013 sa ne alaturam ca si partener media evenimentului organizat de SOS Satele Copiilor si Atelierul cu de toate sa mergem sa sarbatorim impreuna "Jocurile Copilariei".

Care vor fi jocurile copilariei pe care le vom juca? Vor fi organizate aproximativ 20 de ateliere, dintre care 5 statice (de creatie) si 15 de miscare.
Acestea sunt puncte de joaca organizate si coordinate de personalul calificat (pedagogi sociali) de la “Masina cu Jucarii” si cei de la “Atelierul cu de toate”, impreuna cu voluntari. Detaliile le veti afla la fata locului, iar surprizele vor fi pe placul copiilor, inclusiv adultilor :)

Evenimentul are loc intre orele 9.45-14.30 la adresa SOS Satele Copiilor Bucuresti adica Calea Floreasca nr 165. Intrarea este libera, dar orice donatie este binevenita.

Mai jos gasiti posterul evenimentului! Daca vreti sa va alaturati noua, va asteptam cu drag si promitem sa ne bucuram impreuna!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!