vineri, 7 iunie 2013

Ateliere de creativitate la miniLibri, singurul târg de carte pentru copii

Singurul târg de carte destinat exclusiv copiilor, miniLibri, are de anul acesta şi ediţie de varã: 8 şi 9 iunie la Muzeul „Antipa”. Târgul este deschis între orele 10.00 şi 19.00, iar intrarea este liberă.
Copiii sunt aşteptaţi cu drag să participe la atelierele de creativitate organizate de Clubul Şoriceilor de Bibliotecã. Ei vor putea să-şi scrie propria poveste, să  interpreteze povestea preferată sau ilustreze cea mai interesanta poveste.
La miniLibri copiii vor găsi cele mai frumoase cărţi la preturi reduse cu până la 35%, softuri educaţionale, e-readere, vor putea face schimb de cărţi şi asculta poveşti in lectura unor vedete, vor putea participa la sesiuni de teatru interactiv.
Scopul acestui târg este să stârnească interesul copiilor pentru citit şi să transforme lectura într-un mijloc de relaţionare între părinţi şi copii.
 “CEDP Step by Step acordă o mare importanţă educaţiei timpurii, perioada cea mai spectaculoasă de dezvoltare a copilului. În acest context, miniLibri, primul târg de carte pentru copii organizat în România, vrea să aducă în atenţia publicului românesc importanţa lecturii începând de la vârstele cele mai mici. “  spune Carmen Lică, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.
“Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” este onorat pentru oportunitatea de a se implica în acest proiect, mai ales pentru că, în fiecare an, pe lângă proiectele déjà tradiționale, Muzeul lansează și programe noi pentru copiii de toate vârstele” spune dna dr. Aurora Stănescu,  Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.


Programul târgului aici: http://www.minilibri.ro/evenimente-targ-carte-copii.html. informaţii găsiţi şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/miniLibri 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!