luni, 25 noiembrie 2013

25 noiembrie reprezinta 'Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeii

Astazi 25 noiembrie 2013 la orele 17.30 in Piata Unirii din Bucuresti, un miting cu ocazia Zilei Internationale pentru Eliminarea Violentei asupra Femeilor, se arata intr-un comunicat de presa al asociatiei FRONT.
Trupa Taxi a lansat o piesă prin care atrage atenţia asupra violenţei domestice, în contextul Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei împotriva Femeilor.
Melodia "Tăcerea din ochi" prezintă povestea unei femei abuzate de soţul ei, rol jucat de vedeta Mihaela Rădulescu.
Trupa a lansat şi site-ul tacereadinochi.ro, dedicat femeilor care se confruntă cu violenţa domestică. Femeile pot găsi informaţii utile despre adăposturi şi ordinul de protecţie.


Clipul a fost regizat de Iulia Lumânare, iar actorii implicaţi în proiect sunt Victor Petcu, Alexandra Ioniţă şi copiii Robert Albu şi Luca Preoteasa.
Între 2004 si 2012, peste 940 de persoane si-au pierdut viaţa din cauza conflictelor în familie, adică o persoană la fiecare trei zile, arată Fundaţia Sensiblu, care luptă împotriva violenţei domestice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!