marți, 26 noiembrie 2013

Eveniment "Invata sa ai un copil sanatos" la Sala Mica-Palatul Copiilor

Pe 30 noiembrie 2013, intre orele 10-12, va avea loc evenimentul "Invata sa ai un copil sanatos" la Sala Mica-Palatul Copiilor, eveniment organizat de Asociatia "Secretul Evolutiei'.
Subiectele acestei intalniri sunt:

- Probleme digestive cu Dr. Ana Culcer
- Probleme stomatologice cu Dr. Marinela Ciocotisan, urmate apoi se o sesiune de intrebari adresate medicilor. 

Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua ore. Prima ora si jumatate vom discuta pe larg problemele medicale mentionate mai sus; probleme ce cuprind colicile sugarului, dureri de burta, refluxul digestiv al sugarului, varsaturi, constipatii, diarei (enterocolite) si tulburari cronice de digestie. Vom incerca sa explicam din punct de vedere medical cum putem sa prevenim aceste probleme pentru ca, micutii nostrii sa evite suferintele provocate de aceste probleme.
Daca micutii au deja astfel de probleme vi se vor oferi, in cadrul expunerii medicale, informatii legate de tratamentul acestor afectiuni. Adeseori suferinta digestiva poate fi legata de o dentitie proasta si o masticatie defectoasa. Consideram foarte importanta supravegherea corecta a dezvoltarii dentitiei copilului prin vizite periodice la specialistul stomatolog si ortodont. 
Probleme voastre vor fi discutate in ultima parte a intalnirii, unde medicii prezenti, vor incerca sa gasesca solutii la fiecare problema in parte si sa va ofere cel mai bun sfat, astfel incat sa plecati cu “problema” clarificata.


Intrarea este libera si pentru a putea participa la eveniment trebuie confirmata participarea folosind urmatoarele date de contact: www.ingrijireacopilului.ro si mail la mariusc@ingrijireacopilului.ro sau telefon la 0728.985.797



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!