vineri, 8 noiembrie 2013

"Magi" revine cu spectacole pentru copii la Teatrul National Bucuresti

Se redeschide Teatrul Naţional pentru Copii! 

O nouă stagiune pentru copii, cu Poveştile Românilor aduse la zi

Duminică 10 noiembrie 2013, de la ora 11.00, la Sala Media a TNB, proiectul Teatrul Naţional pentru Copii, atractiv şi interactiv, care s-a bucurat de un succes constant de-a lungul a 12 stagiuni, revine pe afiş.


Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor. Ca într-o adevărată magie, « înarmaţi » cu doar câteva elemente de costum şi de decor, ei învaţă să-şi înfrângă teama şi să lupte vitejeşte cu duhurile rele, cu forţele cele întunecate din poveştile românilor, de ieri şi de azi.


Magicianul Poveştilor împreună cu echipa îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii teatrului la o stagiune plină de evenimente şi noutăţi, în care Jocul de-a Teatrul va fi din nou personajul-cheie al întâlnirilor duminicale, atât de îndrăgite de micuţi, dar şi de părinţi şi bunici, reuniţi pentru actuala stagiune în jurul unei teme comune, Poveştile Românilor.


În curând, un nou proiect pentru copii, mai mari şi mai mici, va prinde viaţă sub genericul « Teatrul ca un Joc » şi va fi un Club de iniţiere teatrală.
Teatrul Naţional din Bucureşti şi-a schimbat costumul, iar amplul proces de modernizare vizează, în continuare, atât actuala stagiune cât şi pe următoarele, context în care Teatrul pentru Copii este invitat să-şi redefinească misiunea în cadrul noului centru cultural, complex şi puternic. Vă invităm să fiţi martorii acestei prefaceri!

Intrarea la Sala Media se face dinspre strada Batiştei, pe esplanada nou construită care leagă Sala Studio de Sala Mare, pe la Agenţia de bilete a TNB. Biletele au preţul unic de 20 de lei. Durata spectacolului: 2 ore.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!