luni, 11 noiembrie 2013

Portal Evenimente Copii sustine comunitatea Work At Home Moms Romania

Comunitatea Work At Home Moms Romania vine in intampinarea nevoii unei mamici de a lucra de acasa sau part-time. Motivele pot fi dintre cele mai diverse: financiare, emotionale, profesionale. 
Dat fiind faptul ca oferta locurilor de munca pentru acestea este foarte limitata sau deloc potrivita: asamblat pixuri, insirat margele si alte escrocherii cu promisiuni de venituri fabuloase, s-a simtit nevoia unui loc in care schimbul de experienta intre mame sa se realizeze natural, in care acestea sa aiba acces la oferte de lucru calitative si la cursuri de calificare special dedicate lor.
Momentan, mamicile pot accesa pagina de Facebook WAHM.Romania, unde postam zilnic joburi, traininguri, incheiem colaborari si tinem comunitatea cu cele mai recente evenimente organizate de WAHM Romania: sezatoare de tehnici de cusut romanesti,consultanta juridica de grup, workshop de fabricat sapunuri, atelier de bijuterii. 
Deoarece comunitatea este in continua crestere, urmatorul pas este realizarea platformei online in care ne putem duce activitatea la altnivel. De aceea, am initiat campania de crowdfunding http://www.we-are-here.ro/p/work-at-home-moms prin care invitam persoanele interesate de proiectul nostru sa sustina cu minim 5 euro realizarea siteului. 
Siteul va contine: piata locurilor de munca pentru mamicile WAHM, CV-urile si anunturile de colaborare, forum, blog si sectiunea dedicata evenimentelor si trainingurilor proprii. Orice investitie in acest proiect inseamna atat o investitie in viitorul tau cat si al societatii. 
Elena si Marian Gorun, initiatorii proiectului WAHM Romania


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rugam sa nu utilizati un limbaj vulgar. Dupa moderare, daca mesajul respecta limbajul civilizat, va fi postat. Multumim pentru intelegere!